Kavarna Trunk je prostor,  kjer lahko uživate ob odlični kavi, pijači in klepetu.

Je več kot le kavarna – je tradicija, kateri sledimo že več kot deset let.  Svoja vrata je odprla leta 2009. Od takrat pa vse do danes se trudimo s pomočjo našega osebja za vas, za naše cenjene goste, vas razvajamo in spoštujemo, v želji, da se boste pri nas počutili prijetno in se k nam radi vračali.

Ker se zavedamo, da je vsaka oseba edinstvena, imamo za vas pripravljeno bogato, skrbno izbrano ponudbo.

Kavarna je prostor, kotiček, kjer lahko kramljaš s prijateljem ali bereš knjigo, revije, časopis, kamor po  nakupih zaviješ na kavo, kozarec vina, se srečaš s prijatelji.

»Skodelica kave, čaja s prijateljem je okus sreče in dobro izkoriščen čas.«

Vsak pravi ljubitelj kave ve, da skodelica omamno dišeče kave zbudi prav vse čute. V naši kavarni vam postrežemo kavo znamke Julius Meinl, ki združuje že več kot 150 letno tradicijo z izkušnjami, inovacijami.

Na našem meniju boste našli kavne specialitete, širok izbor čajev, izbrana vina lokalnega okolja in sladke skušnjave.

Skupaj z našo klasično ponudbo, ponujamo našim cenjenim strankam tudi kavice z okusi, limonade z okusi, naravne sokove, koktejle, vroče čokolade, frapeje, smutije, domači ledeni čaj in drugo.

1. Limonada z okusi

Limonada

Limonada velja za najbolj osvežilno 100% naravno pijačo. Ste ljubitelji klasike, hladne ali vroče zagotovo boste očarani nad širokim izborom. Ne verjamete? Pridite in poizkusite.

2. Naravni sokovi

Naravni sok

Naravni sokovi so lahko odličen vir vitaminov in mineralov. Na vas je kateri okus boste izbrali, mi pa vam ga bomo pripravili iz naravnih sestavin.

3. Koktejli

Koktejli

Vsi radi pijemo koktejle, predvsem poleti. Pa ste že ugotovili, kaj se skriva v vaših najljubših? Pridite k nam in ugotovite, kateri je vaš najljubši.

4. Ledena kava

Ledena kava

Okusen brezkofeinski/kofeinski  napitek z dodatkom sladoleda za najbolj tople, poletne dni. Ledena kava z različnimi okusi, s sladoledom ali brez.

5. Sladoled in sladice

Sladoled

V kolikor ste ljubitelji sladoleda smo prepričani, da vas bo naš sladoled navdušil in priklical nostalgijo na stare čase. Naj bo poletje ali pa zima, našega sladoleda si boste vedno zaželeli. Enostavno ga morate probati.

Torta

V naši kavarni vam lahko postrežemo s sladicami sezonske ponudbe, sladoledom, polivi, domačimi sladicami, domači piškoti. Ponudba se prilagaja sezoni.

Kava

Pri pripravi kave je potrebna tudi dobra roka in pravi občutek  Zato vabljeni v našo kavarno, kjer vas bo poleg omamne kavice zapeljala tudi kakšna sladica.

Razvajali vas bomo s sveže pripravljenimi sokovi, okusnimi dobrotami za dušo in izbranimi pijačami za vsak okus, pregrešno dobrimi sladicami… ob uživanju omamne dišeče kave in ob izbrani družbi se počutite kot doma.


»Čarobnost življenja je v tem trenutku, drugo so le spomini ali pričakovanja.«

 

Delovni čas kavarne

Ponedeljek – četrtek, petek
06:00 – 22:00

Petek, sobota
06:00 – 22:00

Nedelja
07:00 – 21:00