Podjetje Inter mak d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993. Sprva je bilo podjetje omejeno le na uvoz in prodajo tovornih vozil, v letu 2000 pa smo razširili dejavnost tudi na storitev opravljanja prevozov doma in v tujini. Vseskozi so nas sremljali številni izzivi, tako konkurenči kakor tudi razvojni, zato smo danes močnejši, odločnejši in še bolj prepričani, da delamo dobro. Danes podjetje pokriva več dejavnosti in sicer:

Področje transporta in logistike (organizacija in izvajanja prevozov v mednarodno cestnem prometu).

Gostinsko turistična dejavnost (v lasti in upravljanju gostinski lokal v Podčetrtku ter oddajanje lastniških nepremičnin).

Področje trgovine (prodaja in popravilo rabljenih tovornih vozil, gradbenih strojev).

Avtopralnica.

Vizija

Naša vizija je z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in inovativnimi idejami izpolnjevati potrebe in želje strank po visoko kakovostnih storitvah in celovitih rešitvah.

Vizija podjetja je pozicioniranje podjejta in širitev dejavnosti trgovine tudi na področju turizma ter zagotavljanje novih delovnih mest. Prav tako želijo v podjetju s svojim družbenim odgovornim poslovanjem prispevati k lokalnemu razvoju.

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je razvoj lastne blagovne znamke z uvajanjem novih produktov in storitev s strokovnim znanjem, ki izhaja iz več kot 20-letnega uspešnega delovanja. Pred nami so predvsem izzivi internacionalizacije poslovanja in nadaljnjega razvoja ter uvajanja drugih programov. Želimo postati prepoznaven ponudnik na področju transporta, logistike ter še dodatno okrepiti svoj tržni položaj.

V poslovanju skrbimo za pošten in zaupanja vreden poslovni odnos ter kakovostno opravljeno storitev.

Dobrodošli pri nas, ker smo tu za vas.